Om Oss

Vår Pokémon-butik är en plats där både unga och gamla fans av den populära franchisen kan hitta allt de behöver för att tillfredsställa sina Pokémon-behov. Vi erbjuder ett brett sortiment av Pokémon-produkter, inklusive kläder, figurer, posters, gosedjur och mycket, mycket mer.

Vi har har de senaste Pokémon-produkterna tillgängliga och vårt team är ständigt uppdaterade om de senaste nyheterna och släppen, så att du alltid kan hitta det du söker efter. Vår kunniga och vänliga kundservice finns alltid där för att hjälpa dig att hitta det du letar efter eller ge dig råd om vilka produkter som passar dig bäst.

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen av Pokémon-världen och vår butik är den perfekta platsen för att hitta allt du behöver för att bli en riktig Pokémontränare! Besök vår butik idag och upplev Pokémon-världen på riktigt!

Vårt breda sortiment

Pokémon Butiken har ett enormt utbud, och säljer allt ifrån Inredningsartiklar till nyckelringar med unika motiv. Våra produkter är framtagna av olika leverantörer för att våra kunder skall köpa dem i särklass mest eftersökta Pokémon-artiklarna. 

Butiken arbetar ständigt för att erbjuda den svenska marknaden den allra bästa och populäraste Pokémon-merchen tillgänglig på marknaden. Vi samarbetar med leverantörer i Japan, Kina och Nederländerna.

En stor del av vårt sortiment grundar sig på att hitta den perfekta produkten för Pokémon-älskaren. Kundtjänst, innovation, stil, kunskap, tillförlitlighet och hög kvalité är våra ledord! Vi garanterar att skicka din beställning så snabbt som vi bara kan.

Enkelhet

Enkelhet för oss omfattar en lättnavigerad hemsida, liksom säkra betalningar, snabba leveranser och fantastisk service! Vi vill att alla skall kunna begripa våra produkter med ingående produkttexter samt bilder som ger våra produkter justhet. Returer och reklamationer skall fungera felfritt, då vår service alltid kommer vara vår högsta prioritet! 

Pokémon-Bloggen

Upptäck vår blogg där vi går igenom fakta och information från Pokémon. Här kan du bland annat läsa om vart du streamar serien, information om nya avsnitt/ filmer, produkttips etc.

Bli en expert idag och bläddra bland spännande artiklar som garanterar en gyllene inspiration! 

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 499 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du tagit emot varan om du mot förmodan skulle vara missnöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning samarbetar vi med Postnord, Bring, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och säkerställer att samtliga produkter i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. 

Hos oss är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också fantastiska erbjudanden till ett bra pris som är svåra att hitta hos andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt det du söker. Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Tveka inte på att höra av dig till oss på info@pokemon-butiken.com