Hur Man Får Tag I Pokeballs

Så Får Du Tag I Pokeballs

Pokébollar är köpbara och erhållbara föremål i Pokémon Go.

Hittills är Pokémonbollar de enklaste föremålen att få tag på och används av tränaren för att fånga de många Pokémon som man hittar när man utforskar världen.

När man stöter på en Pokémon i det vilda kan spelare försöka fånga en Pokemon genom att hålla ned på Pokebollen och skjuta uppåt och sedan släppa för att skicka den mot Pokémonen. Om Pokébollen träffar, fångas Pokémonen om den inte försöker befria sig - något som sällsynta och högre nivåer av Pokémon är kända för att göra.

Spelare kan påverka bonusar vid fångst av Pokémon genom att sikta bollen mot mitten av Pokémon samtidigt som cirkelindikatorn krymper. Ju närmare bollen är mitten, desto bättre bonus får du. Spelare kan också hålla ned bollen för en kurvad bonus som ger extra erfarenhet.

1. Så får du gratis Pokébollar

  • Snurrande Photo Discs

Till att börja med får spelarna 50 Pokébollar, och fler kan hittas enkelt genom att besöka vilken Pokéstop eller Gym som helst och snurra på dess Photo Disc, där spelaren troligtvis kommer att hitta ett par Pokébollar och en Great Ball. Dessutom kommer spelaren ofta att få en hel del Pokébollar för varje nivå som tränaren når.

  • Köp från butiken

Om ingen är tillgänglig eller nära, kan Pokébollar även köpas i butiken mot PokeCoins - 20 Pokébollar för 100 PokeCoins, 100 Pokébollar för 460 PokeCoins och 200 Pokébollar för 800 PokeCoins 

  • Öppna presenter

En gång om dagen kan du öppna en present från en av dina spelvänner för att få ett urval av gratis föremål och höja din vänskapsnivå. Det kan inkludera Stardust eller, mer relevant här, ett par Pokébollar. Beroende på var du bor och vilken tillgång du har till dina vänner kan du öppna över ett dussin presenter per dag, vilket kan ge dig ett ordentligt antal extra Pokébollar utan extra kostnad. 

  • Daglig gratis box

I butiken kan du lösa in en gratis box per dag, var och en med en slumpmässig chans att innehålla ett litet antal Pokébollar.

  • Uppgifter för fält-/specialforskning

Genom att slutföra uppgifter som regelbundet roterar, eller de som dyker upp i särskilda begränsade tidsbegränsade evenemang, kommer de tillhörande belöningarna ofta att inkludera åtminstone en eller två uppsättningar av Pokeball-kluster. Inte alla uppgifter kräver att du spenderar de Pokeballs du redan har, så det här kan vara ett utmärkt sätt att fylla på förrådet.

  • Daily Adventure Incense

En av de nyaste metoderna för att få daglig påfyllning av Pokébollar är Daily Adventure Incense som ger dig 30 Pokébollar när du aktiverar den. Så även om du inte avser att dra nytta av objektet i sig självt, är det nästan alltid värt att använda den dagligen ändå för att dra nytta av den enorma ökningen av Pokébollar.

2. Så får du bättre Pokébollar

Du får tillgång till bättre Pokébollar som Great Balls och Ultra Balls genom att öka din Tränarnivå. Från nivå 12 kommer du börja få tillgång till mer avancerade Pokébollar som är till hjälp för att fånga sällsynta Pokémon.

Pokestops kan ibland ge tillgång till dessa sällsynta föremål på högre nivåer. Du kommer att upptäcka att alla vanliga sätt att skaffa Pokémonbollar har en liten möjlighet att ge bollar på högre nivåer ju högre nivå du själv är i.

Pokémon Leksak Mewtwo

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.