Hur Man Utvecklar Eevee I Pokémon Go

Så Utvecklar Du Eevee I Pokémon GO

Eevee har fler utvecklingar - eller Eeveelutions - än någon annan Pokémon, och Pokémon GO gör saker lite annorlunda än huvudseriens spel när det gäller att utveckla denna populära Normal-typ som är känd för sitt stora potential.

Varje Eeveelution har en unik metod för utveckling i Pokémon GO, inte helt olik den som syns i animen och TV-spelen. I Pokémon GO måste spelarna dock samla 25 Eevee-godis för att få en Eeveelution. Eevee-godis samlas genom att fånga eller kläcka flera Eevees eller genom att ge Rare Candy till en Eevee som en tränare redan har. När en spelare har tillräckligt med Eevee-godis finns det fortfarande andra faktorer som är inblandade för att få en specifik Eeveelution.

Varje tränare har en engångschans att använda Eevee-namntricket för att garantera ett visst resultat. Det rekommenderas att tränare använder detta trick på Eevees med höga IVs och CPs, eller till och med Shiny Eevees i Pokémon GO (om spelarna har dem) för att få bästa möjliga resultat. Tränare kan se ikonen till vänster om "Utveckla" -knappen när de tittar på en specifik Eevee för att se till att den utvecklas till den avsedda utvecklingen. Varje Eeveelution inkluderar en Pokémon GO Pokédex-beskrivning och metoder för utveckling.

Så Utvecklar Man Eevee I Pokémon GO

1. Pokémon GO: Generation 1 Kanto Eeveelutions

Vaporeon, Jolteon och Flareon utvecklas slumpmässigt, vilket markeras med frågetecknet till vänster om "Evolve"-knappen när man tittar på en specifik Eevee. Spelare kan behöva utveckla flera Eevees för att få varje form, men de som använder namntricket har en möjlighet att säkerställa önskat resultat.

Vaporeon är en vatten-Pokémon som har förmågan att fritt kontrollera vatten. Känd som "Bubble Jet Pokémon" genomgick Vaporeon en spontan mutation och växte fenor och gälar som tillåter den att leva under vatten. Tränare kan byta namn på Eevee till "Rainer" för att garantera en Vaporeon.

Jolteon, även känd som "Lightning Pokémon", är av elektrisk-typ. Dess celler genererar en låg nivå av elektricitet som förstärks av statisk elektricitet från dess päls, som är gjord av elektriskt laddade nålar. Denna egenskap gör att den kan släppa åskslag. Tränare kan byta namn på Eevee till "Sparky" för att garantera att det utvecklas till en Jolteon.

Flareon är en "Flame Pokémon" av eld-typ med fluffig päls som släpper ut värme i luften för att hålla sin kropp från att bli för varm. Dess kroppstemperatur kan stiga till maximalt 900 grader celsius. Tränare kan döpa om Eevee till "Pyro" för att garantera en Flareon.

2. Pokémon GO: Generation 2 Johto Eeveelutions

För att få Espeon och Umbreon i Pokémon GO måste spelare först gå 10 km med en Eevee som kompanjon. Att utveckla den promenerade Eevee under dagen omvandlar den till Espeon och utveckling under natten omvandlar den till Umbreon. Precis som med de andra kan tränare använda namntricket en gång för att också få dessa Eeveelutions.

Espeon är en "Sun Pokémon" av pyskisk-typ och en lojal följeslagare till varje tränare som den anser vara värdig. Det sägs att Espeon utvecklade sina förmågor att förutse framtiden för att skydda sin tränare från skada. Tränare kan döpa om Eevee till "Sakura" för att garantera en Espeon.

Umbreon är en mörktyp av "Moonlight Pokémon" som utvecklas från en Eevee genom exponering för månvågor. Umbreon gömmer sig i mörkret och väntar på att dess fiender ska röra på sig. Dess gula ringar lyser när den hoppar upp för att attackera. Tränare kan döpa om Eevee till "Tamao" för att garantera en Umbreon.

3. Pokémon GO: Generation 4 Sinnoh Eeveelutions

Eeveelutions hoppar över den tredje Pokémon-generationen, men Generation 4 har med Leafeon och Glaceon tillsammans med en ny metod för att utveckla Eevee. Tränare behöver fästa en Mossy Lure och en Glacial Lure vid ett Pokéstop för att utveckla Leafeon och Glaceon. Återigen kan spelare se ikonen bredvid "Evolve"-knappen för att säkerställa att Eevee utvecklas på rätt sätt.

Leafeon, "Den grönskande Pokémonen", får sin näring från fotosyntes. Denna Gräs-typ bor i djupa skogar med rena floder. Tränare kan byta namn på Eevee till "Linnea" en gång för att garantera en Leafeon.

Glaceon är en is-typ av "Fresh Snow Pokémon" som omedelbart kan frysa all fuktighet runt omkring den och skapa iskulor som den kan skjuta på sina fiender. Tränare kan byta namn på Eevee till "Rea" en gång för att garantera en Glaceon.

4. Så utvecklar du Eevee till Sylveon i Pokémon GO

Även om det bara kan användas en gång är det enklaste sättet att utveckla en Eevee till Sylveon att ändra dess smeknamn till Kira och se till att du har minst 25 Eevee Candy.

Innan du trycker på utveckla-knappen måste du dock se till att siluetten för Sylveon finns på utveckla-knappen - om den inte är det kan din Eevee utvecklas till en annan Eeveelution.

Om detta inträffar kan det enkelt åtgärdas genom att stänga Pokémon Go och öppna det igen.

När du väl har använt namnknepet kan Eevee utvecklas till Sylveon genom att tjäna 70 Buddy-hjärtan med den, vilket betyder att din valda Eevee måste vara på Great Buddy-nivå. Att byta buddies kommer inte att återställa din progress mot Sylveon, så du kan byta din Buddy Pokémon fritt.

Du behöver också 25 Eevee Candy.

Tavla Pokémon Eevee Evolution

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.