De Starkaste Pokemon

Top 10 Starkaste Pokémon

Legendariska Pokémon är sällsynta och kraftfulla Pokémon som är nära kopplade till den lokala legenden om skapandet eller förstörelsen av en viss region. Det finns bara en av varje i världen, till skillnad från de Pikachus som befolkar Pokémon-mangan, spel och animen. Legendariska Pokémon kan inte evolveras.

Legendariska Pokémon är svåra att fånga på grund av sin fysiska styrka, mentala beslutsamhet och starka band till de områden där de finns. Många hjältemodiga Pokémontränare bestämmer sig till och med för att inte fånga dessa legendariska monster på grund av deras inneboende självständiga vilja.

Men om du står inför en legendarisk Pokémon, bör du vara väl förberedd. Du behöver närma dig med respekt tillsammans med ett fullständigt och hälsosamt team och en hel del Pokébollar. Du behöver också all den uppdaterade informationen om vem du kanske har en chans att fånga. Nedan rangordnar vi de 10 starkaste legendariska Pokémon – och med denna lista kan du själv avgöra vad som krävs för att fånga dem alla.

10. Celebi 

Vilken Är Den Starkaste Pokemon

Den psykiska/gräs-typen Celebi är både en mytisk och legendarisk Pokémon, precis som Darkrai. Celebi dyker upp i frodiga skogar och kan resa genom tiden. Inte bara kan den resa mellan det förflutna, nutiden och framtiden, utan den kan också ta med människor och andra Pokémon. Celebi rankar på denna lista eftersom den är den enda Pokémon förutom den bokstavliga tidsguden som besitter sådana förmågor.

Den fridfulla, fe-liknande varelsen från Generation II är också en stark kämpe. Den är en av de få typkombinations-Pokémon som bara har högst sju svagheter, till skillnad från de vanliga åtta. Celebi kan också flyga, läka sår och stärka växttillväxten genom att överföra sin egna energi. Celebis närvaro indikerar en ljus och hoppfull framtid.

9. Ho-Oh

Vilken Är Den Starkaste Pokemon

Ho-Oh är en av de två fågelliknande Tower Duo Legendaries, den andra är Lugia. Ho-Oh är en Eld/Flyg-typ som bor i Ecruteak City som "himmelns beskyddare". Den kräver en godhjärtad tränare. Det som gör Ho-Oh till en av de mest kraftfulla legendariska Pokémon är att dess krafter är kopplade till livets, dödens och återfödelsens cykler.

Till exempel återupplivade Ho-Oh de legendariska bestarna Raikou, Entei och Suicune efter att tre oidentifierade, icke-legendariska Pokémon dog i en tragisk tornolycka. Ho-Oh är deras trio-mästare. Dessutom har ingen annan Pokémon visat denna förmåga att återuppliva och förändra levande eller död materia till en ny form.

8. Kyogre

Vilken Pokemon Är Starkast

Kyogre är den första legendariska Pokémonen från Weather Trio som vi kommer att ta upp. Denna grupp av super-uråldriga Pokémon kommer från Hoenn-regionen och det anses att denna val-liknande Pokémon skapade havet. Och även om Kyogre är en legendarisk Pokémon och inte kan utvecklas på det traditionella sättet, kan den genomgå Primal Reversion i strid för en betydande uppgradering av dess krafter när den håller en Blå orb.

Denna vatten-typ Pokémon har förmågan att skapa massiva regnmoln och orsaka översvämningar. Den skapade havet genom att föra tidvatten till torra marker och har räddat människor från torka. Den sover under havet i en marin ränna och kallas ofta för själva havets personifiering.

7. Groudon

Pokemon Go Starkaste

Denna legendariska mark-typ Pokémonen som kallas Groudon är Kyogres rival och en annan medlem av Weather Trio. Den kan använda värme för att avvärja regn och orsakar vulkanutbrott så att lava kan expandera kontinenter. I Hoenns mytologi tillskrivs Groudon att ha skapat landet på vilket nu människor lever på.

Groudon är en oerhört kraftfull Pokémon. Det är den enda kända Pokémon som kan lära sig stridsdraget Precipice Blades. Liksom Kyogre kan den inte utvecklas, men kan uppgraderas med en Red orb. Den sover i magma under marken och när den vaknar, inträffar jordbävningar eller vulkanutbrott.

6. Rayquaza

De Starkaste Pokémon

Rayquaza är trio-ledaren för de legendariska Pokémon av väder-typ. Denna Dragon/Flying-typ av Pokémon residerar i atmosfären och är den enda som kan lugna Kyogre och Groudon när de strider. Precis som dess trions kamrater, har Rayquaza en inre önskan om att skydda människor. Eftersom den bär uppgiften med att försvara jorden från meteoriter och andra hot mot atmosfären, kan Rayquaza framstå som extremt aggressiv gentemot andra kraftfulla Pokémon.

Naturligtvis utvecklas Rayquaza inte normalt. Men den kan aktivera en Mega-evolution efter att ha lärt sig stridsrörelsen Dragon Ascent. Den försvarar sitt territorium med vassa klor och tänder, kontrollerad flygning och med ett imponerande uppträdande.

5. Palkia

Top 10 Starkaste Pokémon

Enligt Sinnoh-legenden skapade Arceus Pokémon för att skapa universum - den så kallade Skapelse-trion. När denna Water/Dragon-typ Palkia föddes, så expanderades rymden. Fysiska och konceptuella idéer om rymden är också kopplade till Palkias välbefinnande. Om Palkia skulle förgås skulle det därför orsaka universums förstörelse. Palkia kan också förvränga rymden och skapa nya dimensioner. Detta ger den förmågan att leva och resa igenom olika dimensioner.

4. Dialga 

Top 10 Starkaste Pokémon

Dialga föddes som väktaren och uppkomsten av tiden själv. Denna Steel/Dragon-typ kan därför kontrollera tiden och resa fritt genom både det förflutna och framtiden. Dess speciella förmåga, Pressure, gör att dess motståndare använder dubbelt så många Power Points för varje utförd rörelse. Eftersom PP mäter hur många gånger en rörelse kan användas, är denna förmåga uppenbarligen relaterad till Dialgas mytologi. Slutligen är tiden också direkt relaterad till slaget av Dialgas hjärta.

3. Giratina

De Starkaste Pokemon

Giratina skapades av Arceus för att kontrollera antimateria. Som den sista medlemmen av skapelse-trion, är Giratina en spöke/drake-typ av Pokémon med imponerande förmågor. Den kan kontrollera vem som går in i Distortion World - en värld som existerar på andra sidan av vår egna. Giratina blev initialt bannlyst dit på grund av dess heta temperament, okontrollerbara våldsamhet och benägenhet till förstörelse. I Distortion World, förväntas Giratina att titta tillbaka på den gamla världen medan den lär sig att kontrollera sin egna ilska.

2. Mewtwo

Top 10 Starkaste Pokémon

Mewtwo är en psykisk typ av Pokémon och är artificiellt skapad och genetiskt förbättrad version av den mytiska Pokémonen Mew. Mewtwo är en av de mest fruktansvärda Pokémon som någonsin funnits. Den kan använda krafter typiska för dess typ, såväl som telekinesi och telepati, och den använder dessa förmågor på imponerande sätt. Telekinesin tillåter den att flyga och telepatin hjälper den att översätta Pokémon-språket och kommunicera med andra människor.

Mewtwo är så känslomässigt komplex att den ofta liknas vid en människa. Denna stolta Pokémon är mycket medveten om sin enorma kraft, vilket gör att den beter sig dominerande. Den kommer att använda sina förmågor för att imponera och till och med att skrämma. Kanoniska händelser bekräftar att Mewtwo kan uthärda extrem fysisk påfrestning, teleportera långa sträckor och lära sig och anpassa sig under strid utan hjälp av vare sig en tränare eller Pokémon-mästare.

1. Arceus 

De Starkaste Pokémon

Arceus är utan tvekan den mest kraftfulla Legendariska Pokémonen. Denna Mytiska Pokémon av Normal-typ är skaparen av universum och därmed det som ligger närmast en gud i Pokémon-världen. När den kläcktes från sitt ägg, förde Arceus med sig tid, rymd och antimateria i form av Skapelse-trion. Senare skapade den sjöväktarna Uxie, Mesprit och Azelf. Dessa tre är respektive inkarnationer och bringare av kunskap, känslor och viljestyrka.

Arceus har den exklusiva förmågan Multitype, vilket gör att den kan ändra typ beroende på den platta eller typ-specifika Z-kristallen som den håller i. Den kan tala genom telepati och kan enkelt kontrollera andra legendariska Pokémon. Som både motståndare och allierad är Arceus helt oöverträffad.

Köp Pokémon Gosedjur Hos Oss 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.