Var Man Kan Se Pokémon På Svenska

Var Man Kan Se Pokémon

Pokémon står sig som en av de mest framgångsrika mediakoncernerna i världen. Koncernen består av bästsäljande spel och en långvarig animeserie. Sedan 1997 har Pokémon-animen växt sig stor över hela världen genom att följa unika historier som inte finns i spelen. Även om kvaliteten på serien varierar, fortsätter den att få nya avsnitt nästan varje vecka. Med en så stor serie är det inte konstigt att fans är ivriga att upptäcka de bästa platserna för att titta på Pokémon online.

1. Pokémon-Animens Handling

Pokémon följer äventyren av en ung pojke som heter Ash Ketchum. Han reser runt i världen med sin Pokémon, Pikachu, och strävar efter att bli den bästa tränaren som någonsin funnits. Han samarbetar ofta med karaktärer från spelen, vilket låter fansen uppleva en djupare koppling med Ash än med de flesta andra anime-huvudpersoner. Animeserien följer också viktiga händelser från Pokémon-spelen samtidigt som den blandar in sin egen unika charm.

Den nuvarande versionen av animeserien heter Pokemon Master Journeys. Genom sina äventyr reser Ash med sina med-tränare Goh och Chloe. Tillsammans ger de sig ut på ett episkt äventyr genom alla stora regioner i världen. De senaste säsongerna har avvikit från Pokémon-spelens berättelser, för att istället fokusera på egna historier. Men bekanta karaktärer - från både spelen och tidigare anime-avsnitt - gör fortfarande framträdanden.

Pokémons animeserie består också av specialfilmer. Dessa filmer visar Legendariska och Mytiska Pokémon, vilket bidrar med en mer spännande story och fängslande action. Även om dessa filmer inte är nödvändiga för att njuta av animeserien själv, är de utmärkta bonusar för fans av serien. Många element från animeserien refereras också i Pokémon-spel.

2. Så Ser Du Pokémon Online

Den här artikeln kommer att dela med sig av de bästa webbplatserna för att titta på Pokémon online. Dock kommer inte varje avsnitt av serien att finnas tillgängligt på en plats. Anledningen är enkel - Pokémon-serien är väldigt omfattande. De flesta populära anime-webbplatser har inte varje avsnitt av Pokémon. Crunchyroll har till exempel inte ett enda avsnitt. Fans kommer att behöva vara kreativa för att kunna titta på sina favoritavsnitt av Pokémon-animen.

3. Pokémon TV

Pokémon TV hämtas direkt från The Pokemon Company. Webbplatsen har hela säsonger av anime, samt specialavsnitt som inte lätt kan hittas någon annanstans. Tyvärr har webbplatsen inte alla säsonger tillgängliga samtidigt. Avsnitt och filmer roteras regelbundet och det är inte möjligt att behålla något innan det lämnar. Pokémon TV kräver ingen betalning, men om du vill titta på flera avsnitt i rad så bör du leta efter andra alternativ.

Fördelar:

 • Helt gratis att använda.
 • Innehåller många specialerbjudanden.

Nackdelar:

 • Allt är inte tillgängligt.
 • Inget sätt att behålla avsnitt.

4. Netflix

Netflix har en mycket omfattande lista över Pokémon-avsnitt. Detta inkluderar nya avsnitt av den senaste serien, Master Journeys.

Men tillgängligheten för varje avsnitt varierar från region till region.

Fördelar:

 • Nyare avsnitt finns tillgängliga.

 • Exklusivt innehåll, inklusive filmen Secrets of the Jungle.     

Nackdelar:

 • Kräver en betald prenumeration.

 • Det saknas fortfarande många säsonger.

5. Google Play

Google Play ger tillgång till många filmer och specials. Här får du även tillgång till Pokémon-TV. Även om det inte är den mest omfattande listan över säsonger, så är Google Play en bra plats att börja samla på avsnitt.

Fördelar:

 • Tillåter fans att köpa och behålla avsnitt.
 • Många filmer och nyligen släppta säsonger tillgängliga. 

Nackdelar:

 • Betalning krävs.
 • Tidigare tillgängligt innehåll är nu otillgängligt.

6. iTunes 

iTunes är ett annat bra alternativ för att titta på klassiska Pokémon-avsnitt. Återigen saknas många säsonger från denna plattform. Men iTunes tillåter fortfarande fans att behålla avsnitt, precis som Google Play gör. Tyvärr finns inget gratisalternativ och iTunes måste laddas ner för att kunna titta på dessa avsnitt. Fans kan också besöka Apple TV för en omfattande lista över varje avsnitt som Apple tillhandahåller.

Fördelar:

 • Avsnitt kan behållas.

Nackdelar:

 • Betalning krävs.
 • Ytterligare nedladdning krävs. 

Pokémon T-Shirts Barn

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.