Eevees Utvecklingar Fakta

Eevees Olika Utvecklingar

Eevee är en av de mest älskade Pocket Monsters i Pokémon-serien. Men alla Eevee-utvecklingar är inte likvärdigt skapade.

Var och en av Eevees åtta utvecklingar har olika statistik och svagheter. Att känna till dessa kommer att hjälpa dig att välja vad du ska behålla från din Eevee-fångst.

Pokémon Ryggsäck Eevee

1. Sylveon

Fakta Om Sylveon

Sylveon är främst känd för att vara söt, men den är definitivt inte lika söt som de flesta andra Eeveelutions. Denna Fairy-typ av Eevee har förmågan Cute Charm, vilket kan få dess angripare att bli förälskade i den och dess lugnande "fjädrar" som förkläds till rosetter. Dock är fjädrarna lite avskräckande. Sylveon kan vara en användbar medlem i ett lag när det gäller läkning, men vi tror att vi skulle bli lite generade över att gå runt med denna som följer efter oss.

2. Jolteon

Fakta Om Jolteon

Spikey Jolteon är så söt! Precis som de flesta Elektriska Pokémon har den anständiga hastighets- och specialattack-statistik, så den kan slå först de flesta gånger. När den står inför en annan Elektrisk Pokémon kan Jolteon använda sin förmåga Volt Absorb för att absorbera en Elektrisk attack och återställa sin egen HP (Health Points). Tyvärr finns det gott om starkare Pokémon i den här kategorin, och när det gäller design verkar Jolteon vara lite farlig att ha omkring sig. Den kan skjuta iväg klumpar av sin elektrifierade päls, och det är ett något oroande beteende.

3. Glaceon

Fakta Om Glaceon

Glaceon är en Eeveelution av typen Is. När det gäller designen älskar vi dess blågröna färg och bedårande lugg, men stridsstatistiken är för svår att ignorera för den här. Dess Special Attack-statistik är riktigt bra, men dess HP och Speed är så låga, vad är poängen? Vi älskar dock Is-typens Pokémon. Vi kan se förbi ännu en Eeveelution som slänger sitt hår eftersom vi fullkomligt älskar de isiga snövirvlarna den kan skapa. Men det är ingen bra syn att ha en Signatur-Pokémon som svimmar hela tiden.

4. Flareon

Fakta Om Flareon

Flareon är den eldtypade Eeveelutionen. Den liknar Eevee mest jämfört med de andra, mycket på grund av sin fluffiga krage och svans. Trots att den är liten och grymt söt kan den andas ut extremt varm eld liksom en drake. Tyvärr är det inte meningsfullt att välja Flareon för något annat än dess utseende. Dess statistik är inte förskräckligt på något sätt, men det finns mycket starkare eldtyper att välja istället. Ändå skulle jag inte vara det minsta generad över att associeras med en fluffig, flammande räv.

Pokémon Gosedjur Flareon

5. Leafeon

Fakta Om Eevees Olika Utvecklingar

Enligt oss är Leafeon är en av de sötaste Eeveelutionerna. Det kan bara vara vår benägenhet att gilla Grästyper, men vi fullkomligt älskar de löv-formade öronen och den bedårande svansen. När det gäller designen är denna Pokémon en stor framgång. När det kommer till stridsdelen har Leafeon hög försvar och attack, men dess HP och hastighet är fortfarande låga. Den har också många svagheter som Grästyp. Den har en nisch i laget, men den sticker inte ut bland andra Pokémon av samma typ. Det kanske inte är vårt förstahandsval, men vi skulle ändå älska att ha denna lilla varelse som följer med oss runt på våra äventyr.

6. Espeon

Fakta Om Espeon

Psykiska Pokémon tenderar att se lite mystiska ut, och Espeon passar in perfekt. Dess gaffelformade svans och fina hår hjälper den att förutsäga motståndarens nästa drag. Trots att den ser ut som en delikat katt är Espeon tveklöst en av de starkare Eeveelutions. Dess Special Attack-statistik och hastighet gör att den kan slå först och hårt. Den är bara svag mot spöken, mörker och insekter, och dess Synchronize-förmåga kommer väl till nytta. När den bränns, förgiftas eller paralyseras får angriparen samma status. 

7. Umbreon

Fakta Om Umbreon

Umbreon är alldeles för stark för att ignoreras. Den här mörktypen av Pokémon kan vara långsam, men den har bra Försvar, Speciellt Försvar och HP. Umbreon är en av få Eeveelutions som är stark inom sin typ också, så det är meningsfullt att lägga till den i ditt lag. När det gäller designen har den ett intressant utseende. Svart med några gula cirklar och vassa spetsar på öronen och svansen, Umbreon ser lite ut som ett inverterat bi. Med den här varelsen som traskar bredvid dig skulle du i alla fall se ganska cool ut. Dock ej i närheten av lika cool som Umbreon.

8. Vaporeon 

Fakta Om Vaporeon

Denna vattenbaserade Pokémon har en felfri design. Det är en sjöjungfru-räv, och vi vill ha den. Den vida kragen, fiskfen-öronen, de svarta ögonen och svansen är alla perfekt avvägda utan att vara för mycket. Den lyckas fortfarande se snygg och elegant ut. Även om Vaporeon inte längre är den starkaste Eeveelutionen, och inte heller den starkaste vattentypen som finns, är den fortfarande ett bra tillskott till laget. Som vattentyp har den bra HP och är endast svag mot el- och grästyper. Den kan bli osynlig när den simmar i vattnet, och förmågan Vattenabsorption låter den återhämta sin HP när den träffas av vattenbaserade attacker. Om du ej kan få tag på en Gyarados eller liknande, så är en Vaporeon ett bra substitut.

Tygmärke Pokémon Vaporeon

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.