Top 10 Pokémon Produkter

Top 10 Pokémon Produkter

Om du vill veta var du kan köpa Pokémon-produkter har du kommit till rätt ställe.

Mer än 25 år efter att det första Pokémon-spelet släpptes är Pokémon fortfarande en enorm och attraktiv franchise. Miljontals människor samlar på Pokémonkort, spelar spelen, tittar på de många animeserierna och filmerna, och klär ut sig till Pokémon-karaktärer. Naturligtvis har människor också köpt massor av Pokémon-figurer, t-shirts och annan merchandise.

Låt oss titta på några av de bästa Pokémon-produkterna vi har att erbjuda.

10. Pikachu T-Shirt

Pokémon Tröja Pikachu

Vår Pikachu t-shirt är en perfekt kombination av stil och passion för Pokémon. Med dess livfulla färger och detaljerade design kommer den att fånga allas uppmärksamhet. Oavsett om du är en ivrig Pokémon-spelare, ett nostalgiskt fan från det förflutna eller bara älskar den söta och elektrifierande Pikachu, är denna t-shirt ett måste för din garderob.

Det spelar ingen roll om du är på väg till skolan, ska på Pokémon-träff, eller bara koppla av i hemmet - vår Pikachu t-shirt kommer att sprida glädje och ge dig den där extra kicken självförtroende du behöver. Fånga den här chansen att bli den mest lysande Pokémontränaren i stan!

Ge dig själv en elektrisk boost och lägg till lite Pokémon-magi till din stil med vår Pikachu t-shirt. Beställ din idag och bli en del av Pokémon-legenden!

9. Ash Ketchums Keps

Keps Pokémon Ash Ketchum

 

Om du behöver skydda huvudet från solen, vad sägs då om en Ash Ketchum-keps? Du kanske känner till Ash genom hans ursprungliga japanska namn, Satoshi.

I vilket fall som helst bar Ash/Satoshi en röd hatt precis som denna under hela den ursprungliga Pokémon-animeserien. Från och med 1997 bar han den i fem säsonger – Indigo League, Orange Islands, Johto Journeys, Johto League Champions och Master Quest. (* Mamman gav honom nya kläder i slutet av säsong fem. Han behövde nog dem.) Enligt Bulbapedia är Ashs keps en Pokémon League Expo-keps.

Detta skulle vara en bra accessoar för en Ash Ketchum-cosplay, eller om du bara vill se ut som en Pokémontränare.

8. Charizard Gosedjur 

Pokémon Mjukisdjur Charizard

Denna Charizard-plushie är ett måste för Pokémon-fans. Han är 20 centimeter lång och är redo att flyga in i strid.

Om du mot förmodan inte gillar Charizard så har vi massor av andra Pokémon-gosedjur att välja mellan.

7. Snorlax-Ryggäsck

Ryggsäck Pokémon RYggsäck

Nu kan du bära Snorlax på ryggen med denna unika och gosiga Pokémon-ryggsäck.

Vid första ögonkastet ser det ut som ett stort, sovande Snorlax-gosedjur. Men Snorlaxs rygg har en dragkedja som öppnar upp, så att du kan förvara en hel del saker i hans mage. Den har också ett par axelremmar. En praktisk övre rem på hans huvud gör att Snorlax kan hängas upp i ett skåp eller garderob när den ej används.

Det är inte den största ryggsäcken. Men den är 36 hög, vilket rymmer dina väsentliga accessoarer.

6. Pikachu Pennfodral

Pennfodral Pokémon Pikachu

Om du måste bära runt på många pennor och blyertspennor kanske du vill ha detta Pokémon-pennfodral. Den har den mest berömda Pokémon genom tiderna (Pikachu). Utvändigt ser det ut som ett ganska grundläggande pennskrin eller låda med ett par dragkedjor. Invändigt är fodralet uppdelad så att du kan hålla dina pennor, suddgummin och andra tillbehör separata.

Om du inte gillar gult kan du få andra färger, som marinblå, svart eller elfenben. Vi har även andra designer och motiv tillgängliga.

För övrigt kallas ett japanskt pennfodral för "fudebako", ett ord som även används för att beskriva antika bläckpensel-lådor.

5. Pikachu Tröja

Pokémon Hoodie Pikachu

Vår Pokémon-hoodie är en utmärkt present till vilket fan som helst, särskilt de som är vuxna och som har en förkärlek för karaktärernas design. Hoodien finns i flera olika storlekar så att fansen kan välja rätt storlek till sina vänner. Den har karaktärernas namn på framsidan med japansk text på katakana.

Hoodien är tillverkad av 100 procent bomullsmaterial och har en dragsko i halsen för att justera passformen. Varje Pokémon-fan kommer känna sig bekväm i denna fantastiska hoodie eftersom den är unisex och har ett elastiskt band på baksidan som hjälper till att justera passformen efter kroppsform och storlek.

4. Pokémon Strumpor

Strumpor Pokémon Pikachu

Dessa Pokémon-strumpor har en originell design. Dessa strumpor är perfekta för vuxna Pokémon-fans som vill bära sin favoritkaraktär med stolthet på sina fötter.

Dessa strumpor kommer få vilket fan som helst att se ut som en Pokémon-mästare och de är även tillverkade av en bekväm blandning av bomull och polyester, vilket gör att de känns bra på fötterna hela dagen lång.

3. Eevee Funko Pop

Pokémon Funko Pop Eevee

Det här är en fantastisk Pokémon-gåva för alla fans av spelen, serien eller franchisen i allmänhet. Eevee är en bedårande normaltyp av Pokémon som utan tvekan är en favorit bland de flesta fans.

Pokémon Funko Pops är en fantastisk samlarartikel och kommer se fantastisk ut utställda på en hylla eller lekta med som din valda följeslagare. Oavsett vilket kommer denna Funko Pop, trots att den inte är lika gosig som ett Pokémon-gosedjur, vara stoltheten hos alla Pokémon-fans.

2. Pokeball

Pokémon Kastvoll Squirtle

Om du älskar att spela Pokémon Go så är det här leksaken för dig. Den är designad för att få dig att känna dig som en riktig Pokémontränare som bär med sig sina Pokémon på äventyr. 

Detta är den perfekta Pokémon Go-leksaken för alla blivande spelare och är en pryl som många aldrig skulle lämna huset utan. 

1. Pärm Till Pokémonkort

Pokémon Kort Album

Pokémon-albumet är en perfekt present till vilken Pokémon-kortsamlare som helst. Det låter dem organisera sin samling och visa upp den på ett stilfullt sätt, samtidigt som den ser till att inga kort går förlorade eller skadas.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.