Hur Man Får Mewtwo I Pokémon GO

Så Får Du Mewtwo I Pokémon GO

Vill du ha en legendarisk psykisk typ av Pokémon i ditt lag? Nedan går vi igenom hur du kan få Mewtwo, Shiny Mewtwo och Shadow Mewtwo i Pokemon Go.

Endast ett fåtal av Pokémon i Pokémon Go är tillräckligt kraftfulla för att kunna konkurrera med Mewtwo, den legendariska psykiska typen. För att sätta ihop ett ostoppbart team för Go League, Gym battles och Raids, kan du ta en titt på den här guiden om hur du får tag på Mewtwo i Pokémon Go.

Pokémon Go-tränare måste låsa upp och stärka de bästa tillgängliga Pokémon för att vinna PvP-strider och gym-raids. Kampkraft (CP) är vanligtvis den mest rimliga faktorn att bedöma en Pokémons potential, och det är inte förvånande att Mewtwo har den tredje högsta CP i spelet.

Utöver det är Mewtwo också en av de starkaste angriparna i Pokémon Go. Att ha den i ditt team bör ge en massiv fördel.

Här är en guide om hur du låser upp Mewtwo, Shiny Mewtwo och Shadow Mewtwo i Pokémon Go.

1. Så Fångar Du Mewtwo I Pokémon GO

Det bästa sättet att fånga Mewtwo i Pokémon Go är genom att vinna femstjärniga raid-strider. Den legendariska Pokémonen dyker ibland upp i femstjärniga raids och var senast tillgänglig mellan den 16 juni och 1 juli 2022. Det finns ingen information om när Mewtwo kommer att återvända till femstjärniga raids.

Att besegra Mewtwo i en femstjärnig raid-strid är lika svårt som det låter. Du behöver samarbeta med flera tränare och använda dina bästa Bug-, Ghost- och Dark-typ Pokémon, eftersom dessa typer är starka mot Psychic-typ Pokémon.

Svårighetsgraden för en Tier 5 Mewtwo raid kan vara överväldigande för två tränare. Det är bäst att ta sig an en sådan utmaning i spelet med åtminstone tre medlemmar.

Efter striden får du ett begränsat antal Premier Pokeballs. Dra nytta av dem genom att göra bra och utmärkta kast, eftersom det ökar chanserna att fånga Pokémon. Att använda Razz-, Golden Razz- och Silver Pinap-berries kan också underlätta processen.

2. Kan du byta en Mewtwo i Pokémon Go?

Ja, du kan använda trading för att låsa upp Mewtwo i Pokemon Go. Men kostnaden för att byta en Legendarisk Pokemon kan vara enorm. Kostnaden blir lägre om personen som tar emot Mewtwo redan har den registrerad i sin Pokedex.

3. Så fångar du en Shiny Mewtwo i Pokémon GO

Om du har tur nog så kan du få chansen att fånga en Shiny Mewtwo i Pokémon Go efter att ha besegrat den i en Tier 5-raid. En Shiny Mewtwo har en grön svans istället för rosa.

Shiny Pokémon garanterar inte bättre IV-värden eller attacker. De skiljer sig endast visuellt och är högt eftertraktade på grund av deras extremt låga förekomst-frekvens.

4. Så fångar du Shadow Mewtwo i Pokémon Go

För tillfället går det inte att få en Shadow Mewtwo eftersom ingen av Team Go Rockets ledare har den i sin trupp.

Tidigare, under 2021, använde Giovanni en Mewtwo och spelare var tvungna att slutföra en speciell forskning som kallas "An Inter-egg-sting Development" för att möta Team Go Rockets ledare och fånga den.

Allt som allt kan Pokémon Go-spelare inte göra annat än att vänta på att Mewtwo återkommer i femstjärniga räder och Giovannis trupp för att fånga dess vanliga, skimrande, shadow och shadow-shiny varianter. 

Tavla Pokémon Mewtwo

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.