Hur Man Får Sylveon I Pokémon GO

Så Får Du Sylveon I Pokémon GO

Sylveon är utan tvekan en av de bästa Eevee-utvecklingarna i Pokémon GO. Här går vi igenom hur du får Sylveon i Pokémon GO.

Eevee erbjuder åtta unika utvecklingar, inklusive Sylveon, en fairy-typ av Pokémon. Här är går vi igenom alla sätt som spelare kan låsa upp denna önskvärda Pokémon.

Fairy-typ Pokémon är relativt sällsynta i Pokémon GO och att ha den älskvärda Sylveon i ditt lag kan vara den mest eftertraktade Pokémon av dem alla. Den är endast överträffad av liknande Pokémon som Togekiss och Gardevoir, och är en utmärkt PvP Pokémon för nybörjare i spelet.

Sylveon är en av flera utvecklingar av Eevee och spelare kan skaffa en Sylveon antingen genom att ändra Eevees namn före utveckling eller genom att uppfylla vissa vänskapskriterier. Den här guiden kommer att fokusera på båda dessa metoder.

1. Hur man utvecklar Eevee till Sylveon med Pokemon GOs dolda namntrick

Precis som med alla Eevee-utvecklingar kan du få tag på Sylveon med ett hemligt namntrick. Välj en Eevee som du äger, klicka på pennan bredvid dess namn och döp om den till Kira. Därefter behöver du använda 25 Eevee Candy för att få en Sylveon.

Med det sagt, så fungerar det dolda namn-tricket endast en gång för varje Eeveelution. Det betyder att efter att du har fått en Sylveon genom tricket, kan du bara få en till genom det traditionella sättet.

Om du inte redan äger en Eevee, se då till att fånga en.

  • Byt namn på den till 'Kira'.
  • Mata den med 25 Eevee Candy.
  • Den kommer nu att utvecklas till Sylveon!

Var dock medveten om att om silhuetten av fe-typen inte visas över 'Utveckla'-knappen, kanske den inte kommer att utvecklas till Sylveon.

2. Hur man får Sylveon i Pokémon GO med Buddy Hearts

Den vanliga metoden att få tag på Sylveon i Pokémon Go är att göra din Eevee till din buddy och samla 70 hjärtan med den.

I Pokémon GO kan du samla hjärtan med din Buddy Pokémon. För att välja en buddy, tryck helt enkelt på Tränarens porträtt längst ner till vänster på skärmen och tryck på Buddy-knappen.

När du har gjort den önskade Eevee till din buddy kan du samla in ett kärlekshjärta med följande aktiviteter:

  • Gå tillsammans i 2 km (upp till tre hjärtan varje dag).
  • Ge din Eevee en godbit såsom bär (upp till tre hjärtan varje dag). Se till att det alltid är minst en timmes mellanrum mellan varje godbit.
  • Leka tillsammans.
  • Strida tillsammans i PvP-ligor, Team Rocket Grunt/Leader Battles, Gyms och Raids (upp till tre hjärtan varje dag).
  • Ta en bild i AR-läge.
  • Besök en ny plats genom att snurra en ny Pokestop/Gym.

Även om du inte går 6 km varje dag med din Eevee för att upptäcka nya platser, så är de återstående uppgifterna som att ge bär, leka tillsammans och ta foton ganska enkla att genomföra.

Genom att slutföra dessa dagliga uppgifter borde du kunna samla ihop maximalt 12 hjärtan per dag, vilket innebär att du kan få 70 hjärtan på 6 dagar - även om det kan gå snabbare om du ger din Eevee Poffins.

När du har fått 70 Buddy Hearts och når den högsta Buddy-nivån med din Eevee, kommer utvecklingsalternativet att visa en Sylveon-silhuett. Processen kommer fortfarande att kräva 25 Eevee-godis.

3. Hur man gör sin Pokémon Buddy "upphetsad" i Pokémon GO

Dessutom kan spelare få 24 hjärtan varje dag genom att få sin Buddy Pokémon att bli "upphetsad". Detta kan göras genom att använda det exklusiva föremålet Poffin från butiken, eller genom att slutföra alla ovan nämnda uppgifter för att få 32 poäng.

Det är tydligt att att få tag på en Sylveon är den svåraste Eeveelutionen i Pokémon GO. Men att få tag på denna Fairy-typ av Pokémon är värt ansträngningen om man vill motverka de häftiga drak-typade Pokémonen i Master League.

Onesie Pokémon Sylveon

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.