Så Slåss Man I Pokémon GO

Så Strider Du I Pokémon GO

Pokémon GO ger dig möjlighet att strida mot andra Tränare med lag bestående av tre Pokémon. Slå ut alla motståndarens Pokémon eller åstadkom mer skada innan tiden tar slut för att ta hem segern.

Det finns tre sätt att utmana andra Tränare på:

  1. Utmana en närliggande Tränare genom att skanna deras Kampkod.
  2. Utmana dina Ultra Friends eller Best Friends på distans var som helst i världen.
  3. Matcher med andra Tränare i GO Battle League.

Observera: För barnkonton kan föräldrar eller vårdnadshavare välja att aktivera multiplayer-funktioner genom Niantic Kids Parent Portal eller Pokémon Trainer Club-webbplatsen.

Tips: Innan du utmanar andra Tränare, överväg att öva genom att strida mot lagledare eller Team GO Rocket Grunts.

Strida I Pokémon GO

1. Att påbörja ett slag

  • Att påbörja en strid med närliggande tränare:

Om din motståndare inte är en Ultra-vän eller Bästa vän måste du vara nära varandra för att starta en strid med hjälp av din Stridskod, en QR-kod som andra tränare kan skanna för att strida mot dig. Skanna en annan tränares Stridskod eller be dem skanna din för att starta en strid.

Om du är nivå 10 eller högre, tryck på Huvudmeny > Strid och scrolla ner till Närbelägen strid.

Observera: Stridskoder skiljer sig från QR-koderna som används för att lägga till vänner. Dessa Strids-QR-koder används endast för att starta en tränarstrid, och en ny genereras varje gång du loggar in på Pokémon GO.

  • Kämpa mot vänner på distans:

För att utmana en Ultra Friend eller Best Friend utan att behöva vara i närheten av varandra:

Från Kartvyn, navigera till din Tränarprofil. Tryck på fliken Vänner längst upp på skärmen för att öppna din Vänlista. Välj en vän som du vill utmana. Tryck på stridsikonen. Tryck på "LÅT OSS STRIDA!" för att skicka utmaningen.

Tips: Om du vill sluta ta emot stridsutmaningar kan du inaktivera den här funktionen genom att besöka inställningssidan och avmarkera "Stridsutmaningar från vänner".

2. Val av liga och stridsparti

Innan du startar en strid måste du välja en liga. Ligorna ser till att Pokémon alltid matchas mot ett stridsparti av jämförbar styrka genom att begränsa varje Pokémon's maximala stridspotential (CP). Du kan välja mellan tre olika ligor att tävla i: Great League: Maximal CP får inte överstiga 1 500. Ultra League: Tränare låser upp denna liga när de äger minst 3 Pokémon vars CP-värden är över 1 500 CP. Maximal CP får inte överstiga 2 500. Master League: Tränare låser upp denna liga när de äger minst 3 Pokémon vars CP-värden är över 2 500 CP. Denna liga har ingen maximal CP-gräns.

Du kan välja tre Pokémon till ditt stridslag. Pokémon kommer automatiskt att rekommenderas baserat på deras Kampkraft (KP) i förhållande till en ligas kriterier. Se till att variera Pokémon i ditt stridslag för att utnyttja eventuella potentiella typmatchningar genom att byta mellan Pokémon under striden.

3. Hur man strider

För att vinna en strid, använd Fast Attacks, Charged Attacks och Skydds-sköldar för att skada motståndarens Pokémon och försvara dina egna Pokémon. Du kan även lära dig om typens effektivitet och byta Pokémon för att maximera din skade-output och begränsa mottagen skada.

  • Fast Attack

Tryck var som helst på skärmen för att utföra en Fast Attack. Fast Attacks laddar upp din Charged Attacks-mätare.

  • Charged Attack

När din Charged Attacks-mätare är full, tryck på knappen för att använda en Charged Attack. Efter att du har startat en Charged Attack kommer flera typsymboler att visas i en särskild mönster på skärmen under en begränsad tid. Typen av attack du använder (t.ex. Elektrisk, Psykisk, osv.) bestämmer mönstret. Tryck och dra med ett finger över skärmen för att röra vid så många ikoner som möjligt innan de försvinner för att stärka attacken så mycket som möjligt.

Om du inte använder en Charged Attack när mätaren är full, fortsätter du att använda Fast Attacks för att fylla mätaren en ytterligare gång. Detta gör det möjligt för dig att använda två Charged Attacks i snabb följd.

  • Försvar

När din motståndare inleder en Charged Attack har du möjlighet att försvara dig genom att använda ett Skyddssköld. Använd Skyddssköldarna klokt, eftersom du har ett begränsat antal sköldar per strid.

  • Att växla Pokémon

Tryck på Växla-knappen längst ned till vänster på Pokémon för att dra tillbaka din nuvarande Pokémon och skicka ut en annan Pokémon. Att byta Pokémon är ett bra sätt att undvika att ta skada från din motståndares super-effektiva attacker. Men kom ihåg att din motståndare kan fortsätta attackera medan du byter Pokémon, så gör det så snabbt som möjligt för att undvika att förlora för mycket HP.

  • Att avsluta en strid

En strid fortsätter tills tiden tar slut eller tills alla Pokémons hos en spelare har besegrats.

4. Efter Striden

När du strider mot vänner och närbelägna tränare kommer båda spelarna att få belöningar för att delta i en strid, men endast den vinnande tränaren kommer att få uppgradera en av tre medaljer: Great League Veteran, Ultra League Veteran eller Master League Veteran. När striden är över kan du begära en omgång till eller skicka en vänförfrågan till din motståndare. Du kan strida så ofta du vill, men du kan endast få belöningar för upp till tre strider per dag.

Att vinna GO Battle League-matcher ger antingen Grundläggande eller Premiumbelöningar, och att slutföra en GO Battle League-serie ger dig Stardust.

Pokémon T-Shirt Barn

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.