Top 10 Pokémon Av Elektrisk Typ

Top 10 Pokémon Av Elektrisk Typ

Elektriska typer är lätta att älska, eftersom deras kraftfulla attacker kan elektrifiera en spelares väg genom nästan vilket spel som helst.

Vanligtvis hittas de i kraftverket i en viss region, ibland i laboratorier, grottor eller vilda områden, beroende på vilken Pokémon det handlar om. Dessa elektriska typer kan vara mycket fördelaktiga för ett lag. Här går vi igenom Top 10 Pokémon av elektrisk typ.

Pokémon Halsband Pikachu

10. Pikachu

Att vara maskoten för Pokémon-franchisen ger definitivt Pikachu några extra poäng. Den elektriska musen är en älskad karaktär av både bland tecknade seriens fans och spelens vänner, ända sedan Generation I. Pikachu är den enda elektriska typen som är tillgänglig som en start-Pokémon i huvudspelen, vilket vittnar om dess popularitet.

Ashs Pikachu i animen är troligen en stor anledning till att monstrets kärlek från gemenskapen finns där, eftersom det representerar bandet en människa kan ha med en Pokémon. Alla som har sett showen och som älskar spelen har föreställt sig själva utforska den underbara världen av Pokémon med sin favorit på axeln. För nya fans som vill prova spelen är Let's Go: Pikachu en av de bästa Pokémon-spelen för nybörjare.

9. Mega Manectric

Tillagd i Generation VI till Generation III Manectric var dess mega-utvecklade form, vilket förvandlade de snabba fält-eltypen från Hoenn till en mycket kraftfullt lagmedlem och ett mycket populärt val för konkurrenskraftiga Pokémon-strider.

För att utveckla en Manectric måste en tränare först skaffa en Manectite, ett föremål exklusivt för Pokémon X. För många seriösa spelare har detta varit ett måste, eftersom Manectric är en formidabel lagkamrat. Den mega-utvecklade formen förvandlade Generation III med medelmåttiga statistik från en Pokédex-post till ett måste för spelare av huvudspelen eller Pokémon Go.

8. Raichu

Många fans har följt i Ashs fotspår och behållit sin Pikachu ouppgraderad, medan många andra faktiskt föredrar den orangea, uppgraderade formen. Raichu är generellt sett kraftfullare, och vissa föredrar dess design. Valet varierar baserat på varje spelares känsla.

Raichu är lätt att få tag på i de flesta spel, eftersom åskstenen ofta är ett mycket tillgänglig föremål, vilket gör att spelare som vill ha en extra kraftförstärkning tidigt kan göra valet när de vill. Anime-fans kommer mest sannolikt att komma ihåg Lt. Surges Raichu, eftersom dess strid med Ashs Pikachu var en av de mest känslomässigt bindande ögonblicken för tv-seriens huvudkaraktärer.

7. Electivire

Generation IV tog med sig några underbara tillskott till utvecklingslinjerna för redan populära Pokémon, samt några som generellt sett uppskattades mindre. Electivire var det förra fallet, då det blev ett högt populärt val för tränarlag i Diamond och Pearl och kunde även erhållas enkelt genom Pokémon Revolution Wii Game.

Electivire introducerades innan Diamond och Pearl-serien av Gary, som tog med sitt Electivire för att utmana Ashs Pikachu och därmed antydde kommande äventyr i Sinnoh. På samma sätt som Harrisons Blaziken i Johto gjorde Electiviren, som visades upp i förväg, till en anmärkningsvärd Pokédex-post för fansen inför Generation IV.

6. Ampharos

En populär Pokémon på grund av sin älskvärda design och betydelsefulla närvaro i Johto-handlingen i Generation II-spelen och deras Generation IV-remakes är Ampharos, en bedårande men också kraftfull eltyps-Pokémon. Gymledaren Jasmines Ampharos, 'Amphy', är den mest framstående i serien.

Pokémonen är känd för att tända Glitterfyren i Olivinestaden och för berättelsen i serien där Ash var tvungen att samla medicin åt den när den blev sjuk. En Mega Evolution lades till i Pokédexen i Generation VI.

5. Jolteon

Eevee-former är vanligtvis mycket populära, och Jolteon, en av de ursprungliga tre, är inget undantag. Jolteon är en av de snabbaste Pokémonen i spelen, vilket gör den till ett utmärkt tillskott till ett lag som letar efter snabb skada.

Jolteon är en glasartad kanon, så efter dess snabba skadeproduktion kan den tas ut ganska enkelt. Förvånansvärt nog har inte alla Eevee-utvecklingar fått mycket skärmtid i animen, och Jolteon dyker bara sällan upp i strider, kanske märkbart mot Sinnoh-gymledaren Volkner.

Pokémon Mjukisdjur Jolteon

4. Zekrom

En av de två huvudsakliga legendariska Pokémon från Generation V är Zekrom. Den är maskoten och pryder omslaget för Pokémon Black. Den dödliga kombinationen av drake- och el-typ gör den mycket kraftfull, och att få tag på en kan hjälpa spelaren att snabbt ta sig igenom resten av spelet.

Zekrom är en central punkt i spelets handling, vilket vanligtvis resulterar i popularitet. Utforskningen av mytologin i varje Pokémon-region är alltid spännande, och Black och White erbjöd en intressant dynamik med sin motsvarighet, Reshiram.

3. Zapdos

En av de första legendariska Pokémon som någonsin var tillgänglig för tränare att fånga var Zapdos, och nostalgin att ge sig igenom Kanto Power Plant för att fånga fågeln var en spännande upplevelse. Skalan av legendariska Pokémon har ökat sedan dessa spel, vilket gör att den ursprungliga fågeltrion verkar miniatyr i jämförelse med tidens och rymdens härskare som fans skulle stöta på senare. Lyckligtvis har dessa Pokémon fortfarande underbara designer.

Zapdos mest minnesvärda möte med Ash i den animerade serien var i den andra filmen, Pokémon-filmen 2000, där fågeln fångades av en man vid namn Lawrence III, i hopp om att förverkliga en gammal profetia.

2. Raikou

En annan klassisk legendarisk Pokémon och medlem i trion av legendariska odjur i Johto, Raikou tillhör en av de mest älskade eltyp-Pokémon. De tre har djupa rötter i Johtos mytologi och verkar ha återupplivats av Ho-Oh.

De tre odjuren strövar ofta runt i de regioner där de kan fångas, vilket gör att fånga dem är en svår uppgift som kräver strategi och förberedelse. Tyvärr har Raikou förekommit minst i den animerade serien, medan Suicune och Entei hade framträdande roller i den tredje och fjärde filmen.

1. Luxray

Luxray är en av de coolaste Pokémon-designerna som någonsin gjorts och är, roligt nog, en av de lättaste Pokémon att få tag på i Generation IV, eftersom Shinx kan läggas till i laget bara minuter efter att man har fått den första uppsättningen av Pokémonbollar. Luxray är mycket stark och används främst av Volkner i Sunyshore-gymmet.

Inte bara är Luxray en av de bästa elektriska Pokémon, utan han är också en av de bästa Pokémon överlag i Generation IV, som inkluderade några av de bästa legendarerna, startpokémonen och Pokémon över lag.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.