Upptäck Våra Pokémon Bollar

Upptäck Våra Pokémon Bollar

Nästan varje barn och vuxen känner till Pokémon-universumet och förknippar det med äventyrliga och bekymmersfria stunder från barndomen. Man kom hem från skolan, hade gjort sina läxor och dök sedan in i en unik värld fylld med äventyr och nya upplevelser.

Tyvärr blir dessa stunder alltför sällsynta i dagens tid med smartphones och sociala medier. För att återigen ge vår framtid denna unika värld av nya upplevelser och okända äventyr är våra Pokémonbollar med kast- och popfunktion den perfekta följeslagaren.

1. Unik Spelupplevelse

Med Pokémon-bollarna kan barnen återskapa små scener från serien eller filmerna och uppleva dem på nära håll. Var och en kan välja sin egen favorit-Pokémon och låta dem tävla mot varandra. De ger timmar av lek och sysselsättning, -perfekt under resor och utflykter.

 2. Clip n GO-Funktion

Pokémon Boll Leksak

Du kan skicka ut en Pokémon som finns i Pokébollen med en knapptryckning eller genom att kasta den på en valfri hård yta! När striden är vunnen kan Pokémonen sättas tillbaka i bollen och sidorna kan stängas. På så sätt kan din Pokémon vila och förbereda sig för nästa strid.

3. Komplettera hela Pokémon-boll-samlingen

Du kan välja din alldeles egna favorit Pokémon från vår kollektion. För en bättre och större spelupplevelse kan du successivt utöka din samling och låta hela lag kämpa mot varandra. Skapa det ultimata och starkaste Pokémon-teamet och bekämpa alla dina motståndare med våra Pokémon-bollar!

4. Riskfri Pokeball-Glädje

Bollarna är tillverkade av giftfri premium-Pvc-plast, har släta kanter och har en perfekt storlek för små händer. För att förhindra att smådelar sväljs, rekommenderar vi produkten för barn över 6 år. Med denna leksak kan du få ditt barn att släppa mobilen eller andra elektroniska enheter och skydda dem från mediernas negativa påverkan i ung ålder.

5. Pokémon-Världen

Speciellt för små Pokémon-fans är Pokémon-bollarna ett måste. De lockar de små in i Pokémon-världens vackra och äventyrliga värld. Det kultuniversumet med miljontals fans över hela världen fångar var och en, oavsett ålder, och släpper inte taget. Det är den perfekta leksaken för små barn som får dem att återupptäcka glädjen i att skapa nya erfarenheter och uppleva okända äventyr.

Pokémon Boll Blastoise

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.